PRESSEMELDING

Oslo, 9. februar 2017

NY DAGLIG LEDER I CLEMENS EIENDOM AS

Bernt Nordby Skøien (37) er ansatt som ny daglig leder i Clemens Eiendom AS, Opplysningsvesenets fonds datterselskap for eiendomsutvikling og –forvaltning.

Bernt kommer fra stillingen som konstituert adm. direktør i HAV Eiendom etter å ha vært Økonomi- og finansdirektør i selskapet i over 7 år. Før det hadde Bernt ulike stillinger i OBOS-konsernet. Bernt har vært en pådriver i utviklingen og utbyggingen av Bjørvika i Oslo, fra arkitektkonkurransen for det nye Munchmuseet og Deichmanske hovedbibliotek var avholdt i 2009 frem til realisasjonen av Oslos nye fjordby med boliger, kultur og næringsliv.

Bernt er utdannet fra BI, har en Executive MBA i økonomisk styring og ledelse fra NHH, og har gjennomført NHH/AFFs Solstrandprogrammet for yngre ledere. 

- Jeg gleder meg til å bidra til å videreutvikle et veldig spennende selskap med store muligheter, og jeg ser frem til å bruke kompetansen min fra utviklingen av Norges mest sentrale tomter til å skape merverdier gjennom kommersiell eiendomsutvikling av prosjekter over hele Norge. Clemens Eiendom og eieren, Opplysningsvesenets fond, har en fascinerende og appellerende historie som jeg er stolt av å skulle bli en del av, sier Bernt Nordby Skøien.

 

Kontaktpersoner: 

Styreleder i Clemens Eiendom og direktør i Opplysningsvesenets fond:
Ole-Wilhelm Meyer, telefon 908 45 523

Bernt Nordby Skøien, telefon 997 01 312